fbpx
Ви знаходитесь у Харкові?
Ви знаходитесь у Харкові?
Подарунок від розважального центру Factoria. 150 грн. на послуги!
Дізнатись ціну

Дитяче свято у “Факторії”

Де у Харкові відсвяткувати день народження дитини?

Якщо Ви ще обираєте ідеальне місце, то запрошуємо Вас у світ фантастичних розваг.

«Факторія» оформлена у стилі стімпанк та зачаровує своєю деталізацією з перших хвилин перебування.

Дитяче свято у "Факторії"

Розважальний комплекс пропонує відзначити дитячий день народження у Харкові разом з активними іграми та квестами. Лазертаг – це універсальна сучасна гра, яка підходить для дівчат та хлопців будь-якого віку. У «Факторії» є спеціальна лазертаг арена з великими різнорівневими укриттями, на якій грати не тільки весело, але й цікаво. Інструктор, який постійно буде перебувати на полі з гравцями, контролюватиме процес гри та формуватиме атмосферу різними іграми та сценаріями.

Часом, що може бути краще нових відчуттів у дитини на день народження. Нові ігри з використанням ігрового браслета Таймтаг – «Заморозка» та «Мисливці за часом». Абсолютно незвичний формат, який став фаворитом у світі активних ігор. Без використання репліки зброї, відсутня також можливість стріляти. Головне завдання – забрати час у противника та виграти бій разом із своєю командою.

Активні ігри прекрасно поєднуються з квестами. 4 квеста з неймовірним сюжетом, високотехнологічним реквізитом та живими акторами, які будуть допомагати у проходженні. Нові враження та яскраві емоції гарантовані!

На великих просторах розважального центру, також можна постріляти у зомбі-тир, пройти лазерний лабіринт або взяти участь у майстер-класі по грі на барабанах, миловарінні або пісочної анімації.

Дитячий день народження не може пройти без смачного торта. У нашій банкетній зоні іменинник зможе задути святкові свічки, а також зробити кілька фотографій з друзями в тематичній фотозоні.

Дитяче свято у "Факторії"

Харків має великий спектр послуг, але організувати дитячий день народження зі смаком зможе лише команда «Факторії»

Оцените новость/статью
Залишити коментар
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber